Info Desk

Sve informacije vezane za Vaše zahtjeve, detaljna upustva, vodiče za ostvarivanje Vaših zahtjeva kao i tipske obrasce možete dobiti na Info desku Općine Teočak.

Info desk se nalazi u prizemlju zgrade Općine na ulazu u šalter salu.


Slučajna slikaReklame

Obavještenje 21.07.2020.

BH telecom sponzor Marša stazama 255.SBB "Hajrudin Mešić"

Koordinacioni odbor za obilježavanje značajnih datuma Općine Teočak, tokom trajanja manifestacije „Teočanski dani otpora“, kroz svoje aktivnosti BH Telecomu dd Sarajevo pruža reklamno-propagandne usluge, dok će BH Telecom finansijski podržati određene aktivnosti Koordinacionog odbora za obilježavanje značajnih datuma Općine Teočak.

Tako je, u sklopu manifestacije „Teočanski dani otpora“ u Teočaku planirano organizovanje „Marš stazama 1.teočanske brigade“ u dužini oko 20 km. U Maršu će učestvovati preko 100 učesnika od kojih su velika većina mladi koji će, u slavu hrabrih teočanskih boraca, proći zahtjevan put pravcem Vitinica-Zečija Kosa-Rastošnica-Teočak. Ovaj pravac je posebno značajan jer je u julu 1992.godine na ovoj lokaciji izvršena deblokada Teočaka i otvoren put prema slobodnoj teritoriji Sapne.

JP BH Telecom je sponzor Marša stazama 255.SBB "Hajrudin Mešić" , te je na ovaj način pokazao da je društveno odgovorna kompanija, a Općina Teočak, ovim putem, izražava zahvalnost BH Telecomu zbog odluke da podrži rad Koordinacionig odbora za obilježavanje značajnih datuma Općine Teočak i u 2020.godini.