Info Desk

Sve informacije vezane za Vaše zahtjeve, detaljna upustva, vodiče za ostvarivanje Vaših zahtjeva kao i tipske obrasce možete dobiti na Info desku Općine Teočak.

Info desk se nalazi u prizemlju zgrade Općine na ulazu u šalter salu.


Slučajna slikaReklame

Obavještenje 19.07.2019.

BH telecom sponzor Marša stazama 255.SBB "Hajrudin Mešić"

Organizacija ratnih vojnih invalida Općine Teočak, tokom trajanja manifestacije „Teočanski dani otpora“, kroz svoje aktivnosti BH Telecomu dd Sarajevo pruža reklamno-propagandne usluge, dok će BH Telecom finansijski podržati određene aktivnosti Organizacija ratnih vojnih invalida općine Teočak.

Tako je jučer, u sklopu manifestacije „Teočanski dani otpora“ u Teočaku organizovan „Marš stazama 1.teočanske brigade“ u dužini oko 20 km. U Maršu je učestvovalo preko 250 učesnika od kojih su velika većina bila mladi koji su, u slavu hrabrih teočanskih boraca, prošli zahtjevan put pravcem Vitinica-Zečija Kosa-Rastošnica-Teočak. Ovaj pravac je posebno značajan jer je u julu 1992.godine na ovoj lokaciji izvršena deblokada Teočaka i otvoren put prema slobodnoj teritoriji Sapne.

JP BH Telecom je bio ovog sponzor Marša stazama 255.SBB "Hajrudin Mešić" , te je na ovaj način pokazao da je društveno odgovorna kompanija, a Općina Teočak, ovim putem, izražava zahvalnost BH Telecomu zbog odluke da podrži rad Organizacije RVI Teočak i u 2019.godini.