Info Desk

Sve informacije vezane za Vaše zahtjeve, detaljna upustva, vodiče za ostvarivanje Vaših zahtjeva kao i tipske obrasce možete dobiti na Info desku Općine Teočak.

Info desk se nalazi u prizemlju zgrade Općine na ulazu u šalter salu.


Slučajna slikaReklame

Obavještenje 27.07.2018.

Zahvala sponzorima

Poštovani prijatelji, uvaženi sponzori i partneri,

Koordinacioni odbor za obilježavanje značajnih datuma je od početka 2018.godine, u cilju što bolje i sadržajnije organizacije Teočanskih dana otpora, preduzeo niz aktivnosti na obezbjeđenju dovoljno sredstava za finansiranje svih sadržaja u okviru manifestacije.

Na naš poziv odazvao se veliki broj institucija i društveno odgovornih privrednih subjekat koji su prepoznali viziju i napore Koordinacionog odbora za obilježavanje značajnih datuma općine Teočak i pomogli nam da, svi zajedno, dostojanstveno i ponosno proslavimo naše pobjede i godišnjicu 1.teočanske brigade.

Hvala svim sponzorima koji su podržali naš rad i dali doprinos u organizaciji Teočanskih dana otpora u 2018.godini. Takođe, zahvaljujemo se Osnovnoj školi Teočak, Mješovitoj srednjoj školi Teočak, Medžlisu islamske zajednice Teočak, Udruženju građana „Štirac“, Sportskom savezu općine Teočak, Školi fudbala „Klub 10“ Teočak i posebno Bošnjačkoj zajednici kulture Preporod, Općinsko društvo „Teočak“, zahvaljujući kojim su Teočanski dani otpora, i ove godine, bili sadržajni i, u svakoj pojedinačnoj aktivnost, bili izuzetno posjećeni.

JOŠ JEDNOM VELIKA HVALA NA VELIKODUŠNOJ SARADNJI I PODRŠCI!

Koordinacioni odbor za obilježavanje značajnih datuma općine Teočak