Info Desk

Sve informacije vezane za Vaše zahtjeve, detaljna upustva, vodiče za ostvarivanje Vaših zahtjeva kao i tipske obrasce možete dobiti na Info desku Općine Teočak.

Info desk se nalazi u prizemlju zgrade Općine na ulazu u šalter salu.


Slučajna slikaReklame

Obavještenje 14.07.2017.

Potpisani ugovori o rješavanju stambenog pitanja za tri korisnika

Danas su u zgradi Općine Teočak potpisani triparitetni ugovori između Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, Općine Teočak i korisnika programa o donaciji građevinskog materijala i obnovi i rekonstrukciji stambenih objekata.

Riječ je o realizaciji programa Federalnog ministarstva raseljenih osoba po Javnom pozivu iz 2016.godine na osnovu kojeg su za korisnike sa područja općine Teočak obezbjeđena sredstva za realizaciju dva ugovora o izgradnji stambenih objekata po sistemu ključ u ruke i jednom ugovoru o donaciji građevinskog materijala.

Korsnici sa područja općine Teočak, kojim će biti izgrađena kuća po sistemu ključ u ruke, su Mujagić Ervin i Bešić Begzudin, a donaciju u građevinskom materijalu će dobiti Spahić Bešlaga. Osim njih na konačnoj listi korisnika se nalazi još pet građana općine Teočak za koje se očekuje potpisivanje sličnih ugovora u najskorije vrijeme.