Info Desk

Sve informacije vezane za Vaše zahtjeve, detaljna upustva, vodiče za ostvarivanje Vaših zahtjeva kao i tipske obrasce možete dobiti na Info desku Općine Teočak.

Info desk se nalazi u prizemlju zgrade Općine na ulazu u šalter salu.


Slučajna slikaReklame

Obavještenje 24.03.2016.

Posjeta delegacije iz Grada Klosterneuburga Općini Teočak

U utorak 22.03.2016.godine, Općinu Teočak je posjetila delegacija austrijskog grada Klosterneuburg u sastavu: Gradonačelnik Klosterneuburga mag. Stefan Schmuckenschlager, Predsjednik Rotary Cluba Klosterneuburg Dieter Primavesi i Damir Hamidović Koordinator projekta sanacije fiskulturne sale OŠ Teočak ispred Grada Klosterneuburg.

Razlog posjete općini Teočak je uvid u način realizacije projekta sanacije školske fiskulturne sale za koji su većinu potrebnih sredstava obezbjedili gosti iz Klosterneuburga.

Tokom boravka u Teočaku gosti iz Klosterneuburga su izrazili zadovoljstvo zbog završetka navedenog projekta,a Gradonačelnik Klosterneuburga je iskazao spremnost za dalju saradnju sa Općinom Teočak u vidu potpisivanja ugovora o prijateljstvu i saradnji između Grada Klosterneuburg i Općine Teočak.Dogovoren je i prvi naredni korak u realizaciji te saradnje, a to je donacija vatrogasnog vozila Općini Teočak u 2016.godini.

Općinski načelnik Tajib Muminović je za vrijeme prijema delegacije u svom kabinetu gostima uručio općinska priznanja za pruženu pomoć u realizaciji projekta sanacije fiskulturne sale OŠ Teočak